Vakantiehuis - strand, zon, zee, duinen - Zoutelande - Walcheren - Zeeland - Nederland  

Vakantievilla Duinroos

Zon, Strand & Rust in Zoutelande op Walcheren

  Vakantievilla - strand, zon, zee, duinen - Zoutelande - Walcheren - Zeeland - Nederland

START BESCHRIJVING FOTO'S OMGEVING PRIJZEN & KALENDER ROUTE CONTACT Deutsch  EnglishGelegen op ruim 700 m2 grond, onderscheidt de vakantievilla zich door de grote mate van vrijheid die u er vindt. Genietend van de zon op het tuinterras bevindt u zich in een oase van rust, die slechts wordt verstoord door het ruisen van de nabijgelegen zee. En zon is er, want de Zeeuwse Rivièra heeft 160 zonne-uren meer dan het landelijk gemiddelde en heeft daarmee één van de zonnigste stranden van Nederland.
 
Inrichting
Het huis is volledig ingericht voor 8 personen plus een baby of peuter. Via de hal met wc komt u binnen in de grote centrale woonkamer met televisie. De villa heeft 4 luxe ingerichte slaapkamers, waarvan één met privébadkamer met ligbad. Daarnaast is er nog een tweede badkamer met een wasmachine. De luxe, moderne keuken is volledig uitgerust en beschikt over een combi-magnetron, elektrisch fornuis met afzuigkap en een vaatwasser. Op de zolderverdieping is de vide. Door de grote ramen valt zowel daar als op de begane grond van binnen veel licht.
 
Terug in de woonkamer gaat u via de schuifpuien naar het tuinterras waar u de hele dag van de zon kunt genieten, terwijl de kinderen zich in de grote tuin kunnen uitleven. Tuinmeubelen ontbreken niet; ze bevinden zich in de schuur naast de bungalow. In de vakantievilla zijn bovendien een telefoon, een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig.
 
Het Duinpark
Op Duinpark Het Kustlicht bevinden zich een gezellig restaurant en er kunnen bolderwagens gehuurd worden.Info en reserveringen:
o.v.v. "HOUTENBURGSEWEG 9E"
Tel: +31 (0)50 - 309 23 58
Tel: +49 (0)30 - 83 22 63 98
Email: janduk@compuserve.com
Web: http://home.uni-one.nl/vakantievilla

©2006 Villa Duinroos