Foto "Le Virinal

 

E-mail : virinal@rocketmail.com                              Tel. : 00 31 (0)6 22 79 96 63.


"Le Virinal" : 4 tot 11 personen (met mogelijkheid tot 16 personen)

Samen op vakantie en toch ieder zijn eigen stekje.
In een oase van rust een zeer comfortabele gerenoveerde boerderij met een tuin van 5000 m² waar kinderen naar hartelust veilig kunnen spelen, een groot balkon en een ruim terras (met barbecue) op het zuiden en 's avonds de reeën en de wilde zwijnen die uit het bos tevoorschijn komen.
Voor golfers, fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers is "Le Virinal" een ideaal startpunt voor talloze sportieve en culturele uitstapjes in de prachtige Ardennen.

Voor grotere groepen of voor diegenen die gesteld zijn op hun rust en privacy, bestaat de mogelijkheid om een tweede compleet ingerichte woonruimte onder hetzelfde dak te huren. Dit gedeelte wordt uitsluitend aan de bewoners van het grotere huis aangeboden en wordt dus niet apart aan derden verhuurd.

Vakantiehuis "Bois-du-Virinal" : Max. 11 personen.
Eet/zitkamer met open haard, tv(kabel), dvd, stereo. Volledig ingerichte keuken met eethoek (Keram. kookpl., oven, afwasmachine, magnetron, etc…). Hall/toilet. De keuken geeft toegang tot een groot terras met BBQ en tuinmeubels. In de tuin is een kinderhutje.
Slaapkamers : a) 2 pers. (1x2) met balcon - b) 3 pers. (3x1) - c) 4 pers. (4x1) - d) 2 pers. (1x2).
2 badkamers (Bad, aparte douche, wc, wasmachine en droogtrommel).
Voor baby's : 2 bedden (120 cm), 2 kinderstoelen, 2 boxen.
Privé parking.
Huisdieren : Niet toegestaan.

Woongedeelte "Champs-du-Virinal" : Max. 5 personen.
Eet/zitkamer met open haard, tv(kabel), dvd, stereo. Hall/wc. Compleet ingerichte keuken met eethoek (Keram. kookpl., oven, afwasmachine, magnetron etc…). Terras met tuinmeubels.
Kamers : a) 2 pers. (1x2) - b) 3 pers. (3x1) - Badkamer (Bad, aparte douche, wc, wasmachine en droogtrommel).
Huisdieren : Niet toegestaan.